Почитувани колешки, колеги, вработени.

Владата на Република Северна Македонија на денешната 15-та редовна седница ја разгледа информацијата на Управувачкиот комитет за координација и управување во системот за управување со кризи, за преземање дополнителни и заострени мерки и активности, за превенција од ширење на Корона вирусот, по сугестија на Комисијата за заразни болести на Министерството за здравство.

Повеќе...

Нашиот училишен весник, гласило и информатор излегува секоја година токму пред Патрониот празник. Како секоја година така и оваа година на него работеа неуморните ученици од новинарската секција. Весникот можете да го погледнете во прилог и исмнете во електронска верзија.

Повеќе...